EL CLUB ESCOLA DE VELA I MAR CASALS D'ESTIU COMPETICIÓ RESTAURANT CONTACTE WEBCAM METEO GALERIA TREBALLA AMB NOSALTRES
20151113

 

Escola de Vela i Mar

ESCOLA DE VELA I MAR

A l’Escola de vela i mar impartim cursos i classes d’iniciació i perfeccionament, de patí català, catamarà, raquero, optimist, windsurf, paddle surf, surf, Kayac, snorkel…
També lloguem material i assessorem en la compra. Estem dins del Consell d’esports de la Generalitat i formem part de la Federació Catalana de vela seguin totes les seves pautes tècniques i normes de seguretat.
Els nostres monitors estan titulats, uniformats i formats pel mateix club per a poder donar el millor servei i tracte.
Els nostres materials estan homologats i revisats periòdicament. Disposem d’assegurança de RC i d’accidents per a cada usuari.
Treballem per a particulars, grups, grups escolars, empreses, aniversaris, comiats de solter/a… des d’abril fins al novembre inclosos.

CASAL I SATGE DE VELA I MAR

Durant les vacances escolars d’estiu el nostre equip realitza amb tota la il·lusió el casal per als més petits i al Stage per als joves.
Pretenem connectar a tots els nois i noies amb el mar i el medi natural en un clima estival i d’equip. Els hi ensenyem a navegar, agafar confiança en si mateixos, cuidar els materials, treballar en equip i a conèixer el mar a fons.

EDUCATIU

Programes de diferents activitats en l’àmbit educatiu. Crèdits de síntesi, bateig de mar i cursos de vela i activitats al mar.
Busquem a través de la vela i el mar treballar en equip i aconseguir objectius consensuats, procedimentals, buscant unes experiències inoblidables i formatives.
També fem cursos per a empreses.

ACTIVITATS  


preus_2017